ΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΖΑΓΟΡΙ

Βιογραφικό

Όλα ξεκίνησαν κάποιον Νοέμβρη.

Ήταν 2011 στις 26/11/2011 για την ακρίβεια όταν στο Δημοτικό Σχολείο Βραδέτου άνοιξε τα φτερά της η έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας μου.

Αυτός είναι ο καταληκτικός τίτλος της έκθεσής μου.

Ξεκίνησε ως «Ματιές από Ζαγόρι Βραδέτο», μετ- εξελίχθηκε σε «Ματιές μέσα στο Ζαγόρι» και τέλος έχουμε αυτό που όλοι γνωρίζετε ως το μέσο ενημέρωσης μέσω εικόνων.

Η κοινωνική δικτύωση μέσω Facebook δέσμευε κάποιους που δεν είχαν λογαριασμό από το να δουν τις εικόνες μου. Σκεπτόμενος λοιπόν και αυτή την ομάδα των αναζητητών της ομορφιάς του Ζαγοριού, με ωθεί ώστε ακόμη έναν Νοέμβριο, αυτόν του 2021 πλέον, για την ακρίβεια δέκα (10) χρόνια μετά την πρώτη, να δημιουργήσω μια νέα έκθεση φωτογραφίας , σε μια νέα θέση, αυτή του παγκόσμιου ιστού www με τον ίδιο τίτλο, αγαπημένο πια από πολλούς.

matiesapozagori.gr

Ίσως φαντάζει μεγάλος και δύσκολος τίτλος, μα ο χρόνος είναι φίλος και ίσως η αναγραφή μιας και μόνο λέξης να φέρει στο προσκήνιο ολοκληρωμένο τον τίτλο.

Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας. Υποστηρικτής της προσπάθειάς μου (με περίσσια υπομονή για τις απαιτήσεις μου) η ομάδα του NetXL έστησε αυτό που και ‘σεις βλέπετε και θα βλέπετε στο μέλλον. Πρώτα βήματα δικά μου, ίσως κάποια πρώτα βήματα δικά σας. Σας προσκαλώ να βλέπετε φωτογραφίες από το Ζαγόρι (όταν θέλετε), να ονειρεύεστε και να βάλετε πρόγραμμα να το δείτε και από κοντά! Με λυπεί μόνο που αυτή η έκθεση δεν θα κερνά κάτι τους επισκέπτες της, αλλά θα δέχεται κάθε γραπτή έκφραση των σκέψεών σας στο βιβλίο των επισκεπτών της.

Ευχαριστώ πολύ,
Χρηστογούλας Στέφανος
Βραδέτο Ζαγοριού

Stefanos-Christogoulas